fedme datingside

gøs ved tanken om hvad der mon skulle ske. Jeg var forfrdet over mig selv. De går vk fra mig, og jeg kravler frem på kn og tigger om mere: Kom nu herskere, giv jeres negerluder pik. De trkker sig alle sammen ud, og jeg stønner efter mere, helt desperat. Det var så uendeligt frkt. Jeg tog en dyb indånding, og forsvandt helt vk i fantasiens land. Hvordan jeg kom hjem er en helt anden historie. Jeg føler mig så ydmyget, men er liderlig på samme tid.

Bliv liggende negerluder!, råbte en stemme jeg ikke kendte. Han bliver liggende, helt slap, og griner bare. Kort sagt, jeg var klam at. Jeg stak gladeligt tungen derop, og gik i gang med at slikke hans røv på livet løs.

Han smiler, lgger sig ovenpå mig, og nu kan jeg mrke hele online muslimske dating hans tunge, svedvåde og behårede krop ovenpå min. John pressede pikken helt i bund i min mund, så min nse og øjne stødte ind i hans behårede og svedvåde mave. Jeg får rejst mig op, og John skubber mig ud på gaden, men han siger: Du kan jo selv finde nøglerne, ikke lille liderlige so, her er dit tøj skrid SÅ MED DIG! Svedlugt i hele hovedet, og et par blodsdråber ud af røven, som tak for den hårde behandling. Vi havde aftalt at han skulle bestemme, altså ikke noget farligt, bare stille og roligt. Fuck hvor gjorde det mig liderlig at blive ydmyget sådan.